Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Bedrijfnieuws
Hentec Industry Co.,Ltd
Thuis

Hentec Industry Co.,Ltd

China Hentec Industry Co.,Ltd certificaten
China Hentec Industry Co.,Ltd certificaten
Hartelijk dank voor uw steun meer dan 8 jaar, zijn wij werkelijk waarderen voor de goede kwaliteit van de producten en de kwaliteitsdienst.

—— James Scott

Wij hebben de goederen ontvangen, kijken zij perfect, dank voor de hulp van Team Hentc.

—— Ane Unamuno

Nouveauprojet van Ce van le succès DE dépend du Engelse termes DE technologie DE traitement van steunde l'équipe HENTEC. Merci à HENTEC DE nous aider à contrôler les coûts DE manière efficace et exigences en termes DE haute van à répondre à nrs. qualité. Nousnous réjouissons DE notre toekomstige samenwerking!

—— Yann Pauwels

Ik ben online Chatten Nu

Hentec Industry Co.,Ltd

Hentec Industry Co.,Ltd
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : HT
Aantal werknemers : 500~1000
Jaarlijkse omzet : >100 Million
Export pct : 80% - 90%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Jiangyin Hengtai die Import&Export-Co., Ltd (Hentec-Industrie) plastificeren werd opgericht in 2007, Gelegen in Qinfeng-Road No.555, Huashi-Stad, Jaiangyin-Stad, Jiangsu, 214421, en met faciliteiten die 100 000m2 overspannen, specialiseert Ons bedrijf zich in het veroorzaken van de bouw en industriële aluminiumprofielen. Wij zijn een ISO9001: 2000 en ISO14000 Verklaarde onderneming.

 

                                        

China Hentec Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Onze efficiënt productieproces en grondige naverkoopdienst maken ons product niet alleen in China, maar in het UK, Duitsland, Zuid-Afrika en de V.S. populair.

 

In onze gietende workshop, hebben wij 12 aluminium smeltende ovens met PLC controlesystemen, waar wij onze profielen van het kwaliteitsaluminium veroorzaken.

 

Vijfentwintig die de uitdrijvingsproductielijnen van het aluminiumprofiel door PLC controlesystemen worden gecontroleerd, staan ons toe om rond 80 000tons van aluminiumprofielen jaarlijks te maken. Onze grootste uitdrijvingsmachine wordt ontworpen met een maximumuitdrijvingskracht van 40 000ton, en kan diverse vormen van gordijngevelprofielen en industriële profielen met een maximumdiameter van 350mm maken. Zes de deklaag van de oxydatieelektroforese linges, gemaakt in Taiwan, de profielen van het opbrengsaluminium in zilveren, zwart, gouden, imitatiestaal, champagne of brons.

De Geoxydeerde aluminiumprofielen hebben hogere corrosie en schuringsweerstand, een langere levensduur en zullen niet langzaam verdwijnen.

 

In de workshop van de het poederdeklaag van hentec, poederen 4 pijpen van de de lijnen de gebruik ingevoerde nevel van de neveldeklaag en een coationgpoeder dat milieuvriendelijk, veilig, en hoogst zelfklevend is en dat kleur houdt langer duurzaam.

 

Onze afwerking die workshop machinaal bewerken is volledig uitgerust met de machinaal bewerkende centra van PRATIC, Wegoma-snijmachines, buigende machines, ponsen het machinaal bewerken, en malenmachines.

 

Ons ervaren technisch personeel voert elke stap van het productieproces uit. In strikte overeenstemming met industriële normen om de de gebeëindigde precisie en kwaliteit van ons te waarborgen - producten.

 

Zijn de hoofdproducten van Hentec CNC-Machinaal bewerkte profielen, industriële ventilatorbladen, aluminium heatsinks, aluminiumlopende band, elektromechanische delen, en zonnepaneelkaders.

 

 

 

 

 

                                         China Hentec Industry Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens
Hentec Industry Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Chris Gong

Tel.: +86 510 86061388 / 86215836

Fax: 86-0510-86215835

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)